Maminka.czPediatrie (poradna)

Může mít mírná forma rozštěpu vliv na vývoj kojence?

9. 12. 2010
Může mít mírná forma rozštěpu vliv na vývoj kojence?

Otázka

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, jestli může tato mírná forma rozštěpu mít vliv na vývoj kojence. Naše malá má už téměř 9 měsíců a zatím jen válí sudy. Vím, že vývoj je velmi individuální, ale nevím, jestli to může souviset spolu. V poradně většinou tak pláče, že nemáme s paní doktorkou na povídání moc prostoru. Jinak je moc chytrá-kouká jí to z očí:) Za odpověď děkuju.

Odpověď

Obvykle nemusí mít velký vliv ale vyšetření neurologem by bylo naprosto na místě.

Petr Karger

Témata: Pediatrie (poradna)

Mohlo by vás zajímat
Manžel začal hodně pít. Vadí mi, že to odnášejí děti. Co mám dělat?
Zpověď nešťastného manžela: Žena se mnou po narození dětí nechce spát
Sedm znaků, podle kterých poznáte, že z dítěte roste psychopat
Bez andělů nejsou Vánoce. Vyrobte si je ze šišek, špuntů nebo kolíčků
Růstový spurt: období nenasytného kojence vás potká několikrát
Mé dítě má mongolskou skvrnu! Je to nebezpečné?
Povzdech znechucené matky: Jak utéct před rodičovskou soutěživostí?
Tohle je přesné! Nejšílenější momenty, které zažíváme s dětmi na mateřské
V autosedačce sedí špatně polovina dětí. Vadí zimní oblečení i sklopené madlo

Horoskopy

Blíženci V práci narazíte na nesrovnalosti a musíte je vyřešit. Váš bystrý úsudek vám pomůže skoulet věci dle…

Jména pro děti

Největší výběr jmen.

Dnes má svátek: Vladislav, Vladislava, Priska





Registrace

Pojďte s námi diskutovat, posílat otázky do poradny, nabízet a kupovat dětské zboží v bazárku.

Díky jednoduché registraci máte ke všemu okamžitý přístup.

Newsletter

Týdenní přehled nejdůležitějších zpráv do vaší e-mailové schránky.

  

Předplatné

Aktuální číslo časopisu