Maminka.cz Maminka roku 2023

Maminka roku 2023

Téma Maminka roku 2023 nás zajímá stejně jako vás, připravili jsme k němu už řadu zajímavých článků. Přečtěte si je.

Formovat děti až na základní škole je pozdě, říká Karolína Salomonová, která provozuje dvě školky | Zdroj:  archiv
Syn se narodil s těžkou srdeční vadou, cítila jsem bezmoc, říká Tereza Robinson, která pomáhá rodinám s vážně nemocnými dětmi | Zdroj:  archiv
Největší satisfakcí pro mě je, když mi ženy píšou, že díky mým podcastům nevzdaly kojení, říká Radka Imbrová | Zdroj:  archiv
Linteo Baby – jaké výrobky usnadní každodenní péči o miminko?
Tušila jsem, že hezké první barefoot botičky v malých velikostech jsou díra na trhu, říká Denisa Gajdíková
Děti s progerií se dožívají maximálně 8 až 12 let, ale bojujeme pro dceru každý den, říká Nikola Žišková | Zdroj:  archiv
Maminka roku 2023: Hlasujte pro svou favoritku! | Zdroj:  archiv

Maminka roku 2023: Hlasujte pro svou favoritku!

15.  6.  2023
Maminka roku 2023
Vanda Stöckbauerová maminka roku
Finalistky Maminky roku 2019 Monika a Markéta: Z účasti v soutěži čerpáme dodnes a často se i dojímáme! | Zdroj:  archiv
I minuta pohybu se počítá, motivuje ke sportu Lenka Soukupová, osobní trenérka a Maminka roku 2022
Maminka roku 2023: Přihlašování je u konce. Startuje výběr semifinalistek

Maminka roku 2023: Přihlašování je u konce. Startuje výběr semifinalistek

31.  5.  2023
Maminka roku 2023
Podnikání s dítětem je hlavně o dobrém time managementu a pomoci druhých, říká maminka Brita | Zdroj:  archiv Brity Bendové
Hledá se Maminka roku 2023: Máte poslední týden na přihlášení se do soutěže!

Hledá se Maminka roku 2023: Máte poslední týden na přihlášení se do soutěže!

24.  5.  2023
Maminka roku 2023
Podnikání je o vytrvalosti, disciplíně a silných nervech, říká Lucie Janauer, která na mateřské rozjela úspěšný e-shop | Zdroj:  archiv
Patronky Maminky roku 2023: Berenika Kohoutová, Veronika Sovadina Kašáková a Petra Nesvačilová
Děti s Angelmanovým syndromem se často smějí, ale péče je nesmírně náročná, říká maminka Magda | Zdroj:  Robert Tichý
Hledá se Maminka roku 2023: Přihlaste se! | Zdroj: iStock.com

Hledá se Maminka roku 2023: Přihlaste se!

2.  5.  2023
Maminka roku 2023
5 porodních překvapení: Placenta, odchod stolice, očistky... Co dalšího vás může zarazit? | Zdroj:  iStock.com

Diskuze

Doporučujeme